Login       Password     IDIOMES:      
     

LA QUALITAT EL PRIMER

El servei de traducció està especialment vinculat al concepte de qualitat.

La traducció és un procés humà i com a tal pot generar incidències no desitjades i imprevisibles. El nostre procés productiu està dissenyat per minimitzar aquestes incidències i prevenir-les; això, no obstant, som conscients que el nostre esforç i vocació de qualitat han d’anar més enllà de la tasca de prevenció d’incidències.

A més de solucionar i gestionar qualsevol incidència, disposem d’un sistema de bonificacions, que ens permet establir un objectiu del 99,99% de qualitat.

Demani informació sobre el sistema de bonificacions. GRATIS 93 475 02 65


NOTÍCIES


 

PERSONAL INTERPRETERS

Lingua Global Solutions posa a la seva disposició Personal Interpreters, un servei d'intèrprets professionals pensat per acompanyar persones que s'allotgin en hotels en les seves activitats de negocis: reunions de treball, esdeveniments socials o empresarials, assistència a actes oficials, etc. i de lleure: visites culturals, compres, etc.LGS ofereix als hotels la possibilitat de disposar d'un intèrpret personal per als seus clients durant el temps que estiguin allotjats a l'hotel, tenint cura de tots els detalls de presència, bones maneres i confidencialitat que els seus clients necessiten.

Personal Interpreters és un servei que actualment està disponible a Barcelona i en procés d'implantació en altres ciutats.

Per a més informació sobre aquest nou servei o per sol·licitar-lo en la seva ciutat, no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres i l'informarem detalladament de les condicions del servei.

 
Quants llibres acostuma a llegir en un any?

A.- No més d`un.

B.- Entre 2 i 4.

C.- Més de 5.

D.- Més de 8.
 
     
  Sol·licitud d'informació    ·     Treballi amb nosaltres